MENU

Mats Sjögren

Falska pengar till trollkarl

Uppdrag: Ta fram en falsk sedel för användning i trolleritrick. Jag jobbade utifrån fotoreferenser och väldigt specifika instruktioner som jag fått av kunden, och designen genomgick några vändor för att pricka rätt och få önskad effekt. Medium: Photoshop, InDesign Kund: www.arkadia.se
Read More ›

Boklayout Knutpunkt 2014

Uppdrag: Ta fram layout och omslagsillustrationer till konventsbok, samt sätta innehållet. Inom uppdraget tog jag fram illustrationer baserat på förbestämt raster. Omslagen skulle kommunicea akademisk stil, hänga ihop stilmässigt och vara kopplade till respektive boks inriktning. Böckernas innehåll skrevs av många olika författare och materialet kom in i olika format som jag satte i InDesign. Slutligen levererades boken i en version för tryck och en för digital distribuering.
Read More ›

Bröllopssigill

Uppdrag: Ta fram ett sigill till ett bröllop Sigillet användes på brudparets program och hemsida, men även som ett silversmycke. Det är en kombination av bokstaven S och J och har markörer för viktiga datum på året. Medium: Illustrator
Read More ›

Röda klanillustrationer till lajv

Uppdrag: Snabbt få ihop sju olika bilder till vampyrlajv I vampyrlajv finns olika vampyrklaner och beställaren ville för inga pengar (dvs så snabbt som möjligt) få några bilder som att illustrera klanerna med. Medium: Akrylfärg (och skalpell)
Read More ›

Alternativa daladjur

Uppdrag: Ta fram illustrationer av fantasifulla daladjur för marknadsföringskampanj. Medium: Photoshop.
Read More ›

Varianter på daladjur

Uppdrag: Ta fram udda varianter på djur i dalahästutstyrsel. Medium: Illustrator
Read More ›

Illustrationer till kortlek

Uppdrag: Ta fram 21 st linjeillustrationer av kända sevärdheter, i svartvitt till kort i pokerstorlek. Krav på snabb leverans. Kunden var två väldigt tydliga trollkarlar. Medium: Illustrator Kund: MetalWriting. Köp trolleritricket.
Read More ›